Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

ŞALFED'ten kahvaltılı dostluk toplantısı


Kuruluşundan bugüne kadar ŞALFED bünyesinde görev yapmış bütün başkan ve yöneticilerle son seçimde kendisine destek veren-vermeyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Durmuş,  ilk federasyon toplantısında dile getirdiği söylemlerin bir kez daha üzerinden geçerek sözlerini tamamladı. 




Kasımağzı Derneği başkanı Osman Taner Karaca, seçim öncesi verdikleri sözün arkasında olduklarını söyledi ve kim seçilirse seçilsin destek vereceklerini yineledi. Karaca, eski başkan Muzaffer Bayraktar’a teşekkür ederek burs uygulamasını ondan örnek alarak başlattıklarını ifade etti.
 







Eski ŞALFED Başkan yardımcısı Mehmet Sayal, federasyonun bir arşivinin bulunmadığını ve bu eksikliğin bir an önce giderilmesinin gerektiğini belirtti.

 

Şalpazarı Eğitim Kültür Derneği Başkanı Hasan Keskin, Şalpazarı’ndaki kurumların İstanbul’daki derneklerle bir sürtüşme içinde olduğunu ve bu kopuklukların acilen aşılması gerektiğini söyledi. Şalpazarı’nda inşa edilen anaokulunun açılışına sadece birkaç dernek başkanının katıldığını, Fidanbaşı’nda açılan kültür merkezinin açılışına ise hiçbir dernek başkanı ve muhtarın katılmadığını hatırlatan Keskin, yeni federasyon yönetimine gereken desteği vereceklerini söyleyerek başarılar diledi. 

Eski ŞALFED başkanı Harun Özdemir ise yöremizde iş adamı yetiştiremediğimizi, en azından bürokrat yetiştirmemiz gerektiğini, federasyonun verdiği bursun dernekler düzeyine inmesinin lazım geldiğini söyleyerek federasyon arşivinin çıkarılan dergi olduğunu ifade etti. 

AHOD Başkanı Nurettin Yazıcı, derneklerinde gerekli tüzük değişikliğini yaparak en kısa zamanda federasyona katılacaklarını, AHOD’un bütün Ağasar’a hitap eden bir dernek olduğunu ve her derneğin kendilerine manevi destek vermeleri gerektiğini söyledikten sonra her dernekten alacakları gençlerle büyük ve kaliteli bir horon ekibi kurmak istediklerini dile getirdi. 

Davetlilerin toplu halde fotoğraf çektirmelerinin ardından toplantı sona erdi. 
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.