Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması

Rüzgar ağaçları kökünden söktü.
Tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz Şalpazarı'nı da etkisine alan soğuk ve dün öğleden sonra başlayan,  kar kalınlığının yer yer 15-20 cm'yi bulmasının ardından bugün şiddetli esen rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Rüzgar etkili olduğu Geyikli Gıran mahallesi'ndeki mezarlıklarda bulunan çam ağaçlarını kökünden söktü. Yollarda bulunan beton elektrik direklerini kırdı, yıkılan ağaçların elektrik tellerine düşmesiyle elektirik kesilmesine neden oldu.

Kesilen elektriklerin bazı yerlerde direklerin  hasar gördüğü ve elektriklerin verilebilmesi için ekiplerin çalışmalara devam ettiği belirtildi.

Yaşlı vatandaşlar bu ana kadar böyle bir rüzgar yaşamadıklarını belirttiler.  Rüzgar, akşam saatlerine kadar olanca şiddetiyle devam etti ve akşam saatlerinde yerini şiddetli kar yağışına bıraktı.













Haber: Mehmet Yaşar.
banner124
Anahtar Kelimeler:
şalpazarı-geyikli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.