Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Ramazan Bayramı Dolayısıyla İlçemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi
 İlçemiz Şalpazarı'nın çoğu köylerde her yıl Ramazan Bayramı’nda geleneksel olarak düzenlenen Keşkek etkinliğine bu yıl İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki protokol üyeleri katıldı.

Şalpazarı İlçe Kaymakamlığın'ca hazırlanan ve Saat: 08:00’de başlayan Ramazan Bayramı programına İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Murat Eeran, lçe Emniyet Amiri Ferda Yıldızhan, İlçe Müftü Vekili Mustafa Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş ve Emekli olan eski İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural katıldı.

 Program dahilinde Kaymakam Yıldızhan, protokol ve davetli misafirler toplu bir şekilde sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görevli personelin bayramlarını tebrik etti. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü davetlilere ikramlarda bulundu.

İlçemiz merkezinde yapılan bayramlaşmadan sonra İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki protokol üyeleri syrası ile İlçemiz'e bağlı Düzköy giderek vatandaşlarla bayramlaştı ve keşkek yedi.

 Son olarak Geyikli Beldesi’nde oturan Şehit J.Tbp.Üsteğmen Asım Bayraktar’ın ailesini ziyaret ettiler ve bayramlarını kutladılar.Son olarak Geyikli Beldesi Gültepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Demirbaş ve Mahalle halkının tertiplediği Keşkek etkinliğine katılan Kaymakam Yıldızhan ve beraberindekiler vatandaşlarla vedalaşmasının ardından ilçeye doğru hareket ettiler.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Çok güzel bir bayramlaşma programı oldu.Katılan herkese teşekkür ediyorum.Ayrıca vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum”,dedi.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.