Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Pelitçik-Güdün-Tepeağzı Grup Yolu Beton Yol Yapımı Başladı.
2005 Yılında başlayan KÖYDES öncelikli olarak grup yollarının onarım çalışmaları tamamlamış olup, akabinde yolun standartlarını geliştirmek amacı ile Tepeağzı, Güdün ve Pelitçik grup yolunun 1 Km sıcak Asfalt 2 Km'de beto yolun bir kısmının tamamlamış olup ve diğer kalan kısmının yapımına Pelitçik Köyünde başlandı. Pelitçik Gurup yolunun tamamlanmasının ardından, Beton yol çalışmaları sırası ile Güdün ve Tepeağzı Köyü grup yolu ile devam edecek.

Çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Kaymakam Zihni Yıldızhan, çalışma yapan işçiler'e iyi çalışmalar ve kolaylıklar dileyerek Muhtar ve köy halkına beton yol yapımının hayırlı olmasını diledi.

Yapılan çalışmalar hakkında ilçe Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan; Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz'ce (KÖYDES) kapsamında yapılan projelerin daha etkin verimli ve daha hızlı yapıldığını ifade ettti.










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aykut UZUN 11 yıl önce

Mustafa DEMİR e katılıyorum basit gibi görünse de önem teşkil etmektedir benimde köy yollarında rastladığım bu durum oldukça acemice ve kalıcılığı tartışılmaz hatta KALICI bile değildir bu çalışma iyi bir Mühendislik çalışması ile hem uygun hem tasarruflu hemde ucuz bi şekilde uygulanabilir ÖRN: 20mt de bir DİLATASYON yapılması gerekir, beton içine konulacak donatı (çelik hasır) maliyetlidir fakat kalıcıdır şevlerden akan suyun yolun altında geçerek yolda çokme meydana gelmesi engellenmelidir basit bir drenaj uygulaması ile bu durumdanda kurtulunabilir. İnşallah günün birinde kendi köyümde yapılacak alt yapı uygulamalarında görev alırım. yinede yapılan çalışmalardan dolayı yetkililerimize teşekkür ederim.

Avatar
MUSTAFA DEMİR 11 yıl önce

BU YAPILAN HIZMETLERDEN DOLAYI, KATKISI OLAN HERKESE TESEKKUR EDIYORUM .
LAKIN BİR HİZMET YAPILACAGINDA TEKNIK OLARAK DESTEK ALMAK GEREKİR.
MALESEF İLCEMIZDE HERKES İNŞAATCIDIR.
YAPTIGINIZ HIZMETIN GÖSTERISTE DEGILDE, GERCEKTEN UZUN YILLAR IHTIYACLARI KARSILAMASINI ISTIYORSANIZ, NE KADAR İYİ BİLSENİZDE BİLEN BİRİNE YİNE SORUNUZ.

BUNLARI ANLATMAMDAKI NEDEN ;
BETON YOL YAPIMLARINDA, DONATI KULLANILMAYISIDIR.
BIR CARDAGIN ALTINA BETON DÖKMÜYORSUNUZ.
BU BETONUN ÜZERİNDE COK FARKLI TASIT YÜKÜ OLACAK,ARAZI DEGISKEN.

HIZMETLERINIZ ICIN GERCEKTEN TESEKKUR EDIYORUM. AMA KALICI VE YARARLI ESERLER BIRAKMAK LAZIM