Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

Mustafa Türkmen dualarla uğurlandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in İstanbul’da vefat eden babası Hacı Mustafa Türkmen, memleketi olan Şalpazarı Dorukkiriş Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Giresun Valisi Hasan Karahan, Üsküdar kaymakamı Mustafa Güler, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, civar ilçelerden belediye başkanları, Şalpazarı parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora, AK Parti Bursa milletvekili adayı Durmuş Ayvaz, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve daha birçok siyasetçi, bürokrat ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Cenazede kısa bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugüne kadar görevimiz gereği yüzlerce kez bir topluluğun huzuruna çıkıp konuşma yapmış olabiliriz ama hayatımda yaptığım ya da yapabileceğim en zor konuşma budur. Bu kadar çok sevenimiz var. Ne kadar şükretsek azdır. Allah hepinizden razı olsun. Cümlenizin geçmişine gani gani rahmet eylesin. Sizlere ve yakınlarınıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam nasip etsin.” Dedi. 

Cenaze namazını, merhumun sağlığında dile getirdiği talebi üzerine Ali Özdin kıldırdı. Yoğun trafiğe rağmen polis ve jandarmalar vasıtasıyla alınan tedbirler ve yönlendirmeler sonucu önemli bir sıkışıklık yaşanmadı. Cenaze öncesi ve sonrası misafirlere ikramlarda bulunuldu. 

Merhuma Allah’tan rahmet, başta Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen olmak üzere bütün yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Şalpazarı Haber Ekibi 

Not: Cenazeden fotoğraflar ilerleyen saatlerde habere eklenecektir.

 

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gezgincarsi.com 9 yıl önce

Merhuma yüce Rabbimden rahmet geride kalan ailesine ve yakınlarına Sabırlar vermesini niyaz ederiz.gezgincarsi.com

Avatar
Şenol YILMAZ 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin geride bırakmış olduğu aile efradına sabırlar dilerim. Merasime katıldım. Bu vesile ile çok eski arkadaşlarımı görme fırsatı buldum.

Avatar
YUNUS EMRE 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Başkanımıza ve ailesine sabırlar dilerim ...

Avatar
caner cengiz 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlarına allah sabırlar versin