Öne Çıkanlar Sinan Aydın Selahattin Geldi Ercüment Çömez DOKA Hilmi Türkmen

Muhtarlar'dan HES Toplantısı.
Şalpazarı'nın can damarı Ağasar Deresi üzerine yapılması planlanan  (HES) Projesi ile ilgili, Muhtarlar Derneği’nde Dernek Başkan’ı Mustafa Demirbaş öncülüğünde Mahalle muhtarları bir toplantı yaptı.

Şalpazarı Üzerine Oyunlar Oynanmasın;
Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirbaş,Yaz mevsiminde gurbetten Şalpazarı'na gelenler içme suyu sıkıntısı çektiğini, Ağasar deresi üzerine yapılacak olan (HES) projesiyle susuzluk sorunu daha da çok artacak. İlçe içinden geçen derenin suyu akar olarak havayı temizlemediğinden çevreye kokuların yayılacak dedi.

Buradaki Kar Beşikdüzü’nden Hortumla Çekilecek;

Şalpazarı Muhtarlar Derneği Başkan’ı Mustafa Demirbaş, ayrıca yaklaşan kış mevsimi öncesinde Şalpazarı içerisinde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Şantiyesi'nin Beşikdüzü ve Vakfıkebir’e indirileceğini söyleniyor, Buradaki Karları Beşikdüzü’nden Hortumla'mı Çekilecek; biz bunu kabul etmiyoruz. Şalpazarı'na bağlı Gökçeköy Mahallesinin İlçe Merkezine uzaklığı 22 Km. Bu mahallerde olabilecek olumsuzlukları anında müdahale yapılacağını sanmıyorum. Kışın bir hastamız olsa İlçe merkezine gelene kadar halkımızın ne yapması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.