Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Muhtarlar Tebligat Hakkında Bilgilendirildiler.

Şalpazarı Posta İşletme Müdürü Aslan Marabaoğlu emrindeki posta dağıtıcıları Nedim Zeki Çakır ve Şeref Yılmaz eşliğinde 04.04.2012 Çarşamba günü Şalpazarı ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarının bilgilenmesi için Trabzon posta işletmeleri müdürü Haydar Kaşıkçı tarafından posta hizmetlerinin kişiye tebligat ile ilgili6099 sayılı kanunda yapılan değişiklikler anlatıldı.

Haydar Kaşıkçı, “Dağıtıcı elemanlar tebliğ için gittiği adreste bulamadıklarını o yerleşim yerinin sorumlusu muhtar aza ya vermek zorundadır. Posta işletmesindeki memur, ilgili köy ve mahalle muhtarına verdiği tebliğ amaçlı olan şeyi o zata tebliğ etmekle yükümlüdür. Vatandaşı arayıp ona bildirmelidir, telefondan doğru tebliğ yapılacak olan zarfta ne olduğunu sahibine söylemek suç işlemektir. Muhtarlar tarafından tebliğ yapılacak olan kişinin kendisine tebliğ olunması şarttır” dedi. Haydar Kaşıkçı sözlü anlatım yaparken slayt gösterimini ise Nebahat Atasoy yaptı.

 

Muhtarları bilgilendirme başlamadan önce salona gelen muhtarlarımıza eski Trabzon resimlerinden derlenen resim slaytı izletildi.

 





Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.