Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Minik Öğrenciler'den Kaymakam Yıldızhan'a Anlamlı Ziyaret.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94.yıl kutlama programı çerçevesinde, Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Kerim Kavraz, İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu 5.sınıf öğrencisi Tuğçe Bektaş’a devretti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne temsili olarak atanan 7. Sınıf Öğrencisi Sibel Gülay ve temsili Kaymakam 5.sınıf öğrencisi Tuğçe Bektaş, günün anlam ve önemine yönelik kısa bir konuşma yaparak kendilerine bu fırsatı tanıdığı için Kaymakam Yıldızhan’a teşekkür ettiler.

Makamı devralan temsili Kaymakam Tuğçe Bektaş, Kaymakam Yıldızhan’dan hizmetler hakkında bilgi alarak çeşitli isteklerde bulundu.

İlçe Emniyet Amirliği ile de telefonla görüşerek İlçe'nin asayiş durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca Kaymakamlık nedir, ne işler yapar gibi soruların ardından öğrencilerle sohbet sırasında  günün anlam ve önemiyle ilgili bilgi alışverişi yapıldıktan sonra İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ziyarete gelen öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli ikramlarda bulunarak, bayramlarını kutladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.