Öne Çıkanlar Ekrem Cinkaya Çelige Deniz Seki Tuzla Belediyesi Hilmi Türkmen

Millet Vekili Aydın Bıyıklıoğlu Kaymakam Zihni Yıldızhanı ziyaret etti.



Ak Parti Trabzon Millet vekilleri Aydın Bıyıklıoğlu Şalpazarı'na yeni atanan İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Millet Vekili Aydın Bıyıklıoğlu ile Ak Parti Şalpazarı ilçe Başkan'ı Metin Günay ve beraberindeki heyeti yapmış oldukları ziyarette Millet Vekili Aydın Bıyıklıoğlu Kaymakam Zihni Yıldızhan'a bir eksiklerinin olup olmadığını sordu. Kaymakam Yıldızhan Şalpazarına yakışır bir şekilde Kaymakamlık binası olması isteğinde bulundu.

Kaymakam beyin eşininde Tonya kaymakamı olduğunu öğrenince bu iyi bir raslantı dedi.
Kaymakamımız ise Sinop Türkeline çıkan tayinimi  becayişi sonucunda Şalpazarına geldim söyledi. Millet Vekili Aydın Bıyıklıoğlu'nun konuşması esnasında daha önce Eğitimci biri olduğunu  öğrenen Kaymakam Zihni Yıldızhan ben daha önce Mühendisliği okuyordum bazı sebeplerden dolayı bıraktım ve kaymakam olmaya karar verdim iyikide karar vermişim dedi.







Haber: Mustafa Özcan


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.