Öne Çıkanlar Bahçesaray Sefa Bektaş Aydoğan Karabayır ÇAYKUR Mehmet Birinci

 Merekmenli Camii törenle ibadete açıldı.
Törene Kuzuluk İmam-Hatibi Mehmet Kahraman’ın okuduğu Aşr-ı Şerif  ile başlandı. Din görevlisi Mustafa Bulan’ın sunduğu açılışta Gökçeköy Muhtarı Turan Köse bir konuşma yaparak Cami inşaatının Kaymakam Mehmet Aktaş ve İlçe Müftüsü Recep Onat zamanında başladığını söyledi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim dedi.

Muhtar’ın konuşmalarının ardından Cami yaptırma komite başkanı Ali Osman Atalar kürsüye gelerek yaptığı kısa konuşmasında herkese teşekkür etti.

Son olarak, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik kürsüye gelerek Cami ve önemi hakkında konuştu, maddi ve manevi katkısı olan herkese teşekkür ederim dedi.

Konuşmaların ardından yardım kampanyası başladı ve katılımcılar yardım etmek için yarışa geçti. Bu şekilde yapılan yardım toplamı 9.025,00 TL yi buldu. Caminin anahtarı için yapılan açık artırmada ise; Tepeağzı Köyü Muhtarı Muhammet Atalar (4 bin TL), Hacı Temel Demir (4 bin TL), Muhasebeci Muhammet Muhcu (bin 500 TL) ve Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Fatih Yılmaz`dan (bin TL) olmak üzere toplam 10 bin 500 TL bağış temin edildi. Her iki organizasyonda Merekmenli Camii için toplam 19 bin 525 TL maddi yardımın yanı sıra; Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Ahmet Yüksel Gülay`dan da 1 ton demir sözü verdi.

Törene; Geyikli Belediye Başkanı ve Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Gökçeköy Muhtarı Turan Köse, Şalpazarı İHL Müdürü Ahmet Karaçoban,Yeni Şalpazarı Gazetesi Sahibi ve Yazarı Turgay İkinci, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayları, Ahmet Yüksel Gülay, Abdullah Gülay, Fatih Yılmaz, İlçemiz Din görevliler, ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Cami'nin açılış kordelasıni Tepeağzı Muhtarı Muhammet Atalar, Hacı Temel Demir, Muhammet Muhcu, Fatih Yılmaz ve Ahmet Yüksel Gülay, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik birlikte kestiler. İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik tarafından kıldırılan öğle namazından sonra davetlilere etli pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güngör Çalık 11 yıl önce

HayIrlI olsun, Rahmetlik Annemin köyü, Çok oldu gidemedim, Herkeze selamlar, Almanyadan