Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Memleketimin Yöneticileri Buluşuyor 2. Gün Etkinlikleri
Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’nin düzenlediği “Memleketimin Yöneticileri Buluşuyor” adlı üç günlük etkinlik çerçevesinde İstanbul’a gelen 40 kişilik kafile, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret etti. Kafileye İstanbul’da katılan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Rıfkı Bektaş da ziyarette hazır bulundular.

Kalabalık ziyaretçi grubunu makam odasında ağırlayan Hilmi Türkmen, Refik Kurukız’ı tebrik ettikten sonra “Hepimiz Şalpazarlıyız. Şalpazarı’nın siyaset yapacak hali yoktur. Memleketimize hizmetlerimiz aynen devam edecektir” dedi. Refik Kurukız da aynı şekilde Hilmi Türkmen’i tebrik ederek seçilmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her zamanki esprili üslubuyla konuşan Kurukız, sözlerini şöyle tamamladı. “Ben MHP’den aday oldum ama seçim kampanyam boyunca hiçbir partinin adını iyi ya da kötü anmadım. Seçildikten sonra da 11 meclis üyesiyle toplantı yaparak Şalpazarı’nın hizmete ihtiyacı olduğunu, siyasi ayrım yapma lüksümüzün bulunmadığını söyledim. Her birini üçer mahallenin sorumlusu olarak görevlendirdim. İstanbul’da da Hilmi Türkmen, Ahmet Çabuk, Rıfkı Bektaş ve Selim Demirci gibi başkanlarım varken, benim Şalpazarı’nın sorunlarını düşünecek halim yok.

Her iki başkan da etkinliği düzenleyen kısa adıyla Şalpazarı Eğitim Derneği’nin başkanı Hasan Keskin’e tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Kafile daha sonra Marmaray’la Avrupa Yakası’na geçerek Cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldıktan sonra öğle yemeğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevini yürüten Turan Konak’ın misafiri oldular ve 1453 Panorama Müzesi’ni gezdiler. Daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci’yi ziyaret eden kafile, Kirazlıtepe’deki Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde ŞALFED’in akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Yemekten sonra ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız birer konuşma yaptılar. Semih Durmuş, Eğitim Derneği’nin gerçekleştirdiği etkinliklerden övgüyle söz ederek ŞALFED ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler verdi.

Refik Kurukız da yer yer gündüz Hilmi Türkmen’in makamında söylediklerinden tekrarlarla Şalpazarı’nda gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerden söz etti. Sözleri zaman zaman alkışlarla kesilen Kurukız, derneklerle her zaman sıcak ilişkiler içinde olacaklarını, elinden geldiği kadar davet edildiği her etkinliklerine katılacağını söyledi.

Yemek organizasyonu, Hasan Keskin’in Çanakkale Gezisi organizasyonu hakkında yaptığı kısa bilgilendirme konuşmasından sonra sona erdi. Misafirler saat 23.oo sularında Çanakkale’ye doğru yola çıktı. Çanakkale’ye giden kafile, gezi programı sona erdikten sonra İstanbul’a dönerek akşam final programı olan dernek gecesine katıldıktan sonra geç vakit Şalpazarı’na geri dönecek.

Hasan Keskin: “Gecede eğlence olmayacak”

Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Soma’da yaşanan üzücü kaza münasebetiyle dernek gecesinin müzik eğlence bölümünü iptal ettiklerini, böyle bir günde eğlenmelerinin mümkün olmadığını açıkladı.



Fotoğrafların tamamını Facebook sayfamızdan görebilirsiniz..


www.facebook.com/media/set/




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.