Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

Kuzuluk'ta Hırsızlık!..
Şalpazarı İlçe Jandarma komutanlığına 01.03.2014 günü saat: 02,00 sularında Kuzuluk Köyü'nde Oktay Küçük’ e ait bakkal dükkanına 4 şüpheli şahsın girmeye çalıştığı ihbarı yapıldı.

Yapılan bu ihbar üzerine Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin süratle saat: 02:30 civarında olay mahalline hareket ettiği ve Şıhkıran mevkine ulaştıklarında yol kenarında bulunan, İbrahim Yılmaz’a ait olduğu tespit edilen bir kamyondan mazot çalan hırsızlarla karşılaştıkları belirtildi.

Hırsızların bir anda Güvenlik Kuvvetlerini karşılarında bulan Y.E.D (20) A.A (19)  O.K. (17) ve O.G (22) 4 şüphelinin kaçmaya çalıştığı ve Jandarma'nın silah çekerek dur ihtarı çekmesi sonucu kaçamayarak bir plastik hortum ve 18 litrelik su damacanası ile yakalandıkları belirtildi.

Zanlıların kullandıkları 61 NF 514 plakalı siyah bir aracı kiraladıkları, aracın bagajında ve torpido gözünde 10 paket sigara 4-5 kilo çeşitli markalarda çikolata, sıvı sabun ve benzeri maddelerle çıktığı ve yapılan sorgulamanın ardından, sigara ve diğer maddeleri Kuzuluk Köyünde ki Oktay Küçük’ ün bakkalından çaldıkları ve kapıyı kırarak içeri girdiklerini itiraf ettikleri belirtildi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Taşdemir 10 yıl önce

Helal olan hiç bir şey haramzadenin boğazından geçmez bu memlekette hırsızlık yaparsan sonun hüsran olur