Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm gübre Mustafa Özdemir Muhammet Metin

Köksal Kocaman Şalpazarı İlçe Spor Müdürlüğüne atandı.
Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Beden eğitim Öğretmeni Köksal Kocaman,  Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın oluru ile Aralık 2013'de vekaleten Şalpazarı İlçe Spor Müdürlüğüne atandı.

Köksal Kocaman yaptığı kısa açıklamda; Amacım Şalpazarı'nda herkesin spor yapmasını sağlamak olduğunu, Kapalı spor salonu hizmete açıldığında gençlerimzin ilçe içerisinde spor faaliyetlerinin her kesiminden farklı branşların yapılabileceğini söyledi.
Her zaman olduğu gibi Şalpazarı İlçe Kaymakamı sayın Zihni Yıldızhan’ın gayretleri sonrasında hazır hale getirilmesi sağlayan Şalpazarı Kapalı spor salonu'nun yapımında başta İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızha ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Köksal Kocaman Kimdir;

Trabzon-Çarşıbaşı İlçesi Yavuz Köy Nüfusu'na kayıtlı olan Köksal Kocaman 14.03.1974 yılında Trabzon'da dünyaya geldi.

Eğitim ve Öğretimini tamamladıktan sonra 1998 yılında ilk görev yeri Uşak İl Merkezinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı.

2001 Yılında Rize Merkezde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı. 2011 Yılında Trabzon’un Şalpazarı İlçe Halk Eğitim Merkezinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev aldı ve 2010-2012 Yılları arasında Şalpazarıspor antrenörlüğü görevinde'de bulundu.

Şalpazarı Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Görevine vekaleten atanan Köksal Kocaman Uşakspor, Erzurumspor, Sivasspor, Akçakocaspor, Rize Tekekomspor gibi 2. ve 3. liğ takımlarında Profosyönel olarak futbol oynadı.

3 yıldır Beşikdüzü spor altyapı Kordinatörlüğü görevini yürütmekte olarak Köksal Kocaman evli ve 2 erkek çocuk babası.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.