Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Kızılay Derneği Şalpazarı Şubesi Ekipleri Kadırga'ya Ulaştı.
Kızılay Derneği Şalpazarı Şubesi Başkanı Mehmet Muhcu'dan aldığımız bilgiye göre, battaniye ve yiyecek götüren 5 kişilik yardım ekibi yoğun çabalar sonucu saat 23:30'da Kadırga'ya ulaşabildiklerini, Kadırga'nın başında yığınak dolayısı ile Aktaş Yaylası ve Davunlu Obalarına ulaşılamadığını belirtti.

Muhcu, Çeşmeler Obasında bulunan Güdün ve Dereköy'e ait 8 göçün mahsur kaldığı ve yarını beklediklerini söyledi. Diğer obalarda mahsur kalan göç sayısını tespit çalışmalarına devem ettiklerini belirtti.


Mehmet Muhcu, Kar yağışının yoğun olarak devam ettiğini ve kapanan yolun mutlaka açılarak koyunların kurtarılması gerektiğini, aksi takdirde telef olabileceklerini söyledi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seyfì durmus 11 yıl önce

Bu ayda ne ìsleri var yaylada