Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Kız Öğrenci Yurdu Yararına Kermes Düzenlendi.
Merkezi İstanbul-Beylikdüzü'nde bulunan Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin, İlçemiz Şalpazarı'nda inşaatı devam eden Kız Öğrenci yurdu yararına bir kermes düzenledi.

Bugün Şalpazarı Merkez cami yanında açılan ve gelirlerin tamamı, inşaatı devam eden Kız Öğrenci yurdu'na bağışlancak olan kermes'e yoğun ilgi vardı.

Kermes'in açılış kurdelesini topluca, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Garnizon Komutanı Mehmet  Taşkın, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Necati Selvitop kestiler.

Sayvançatak Köyü Dernek Başkanı Erol Yanık'ın sunumunu yaptığı Kermes'te sırası ile Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve Kaymakam Zihni Yıldızhan birer konuşma yaptılar.

Belediye Başkanı Cengiz yaptığı konuşmada; Kız öğrencilerimiz için gerçekten çok önemli olan bu yurt inşaatına yaptıkları bu katkıdan dolayı Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti ve herkesin Kurban Bayramını kutladı.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı konuşmada; ”Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren,Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ve emeği geçenlere teşekkür ederim.Bu kermes için hazırlanan ürünler hayırsever vatandaşlarımız tarafından kapış kapış alınırda bir an önce ilçemizde eksik olan kız öğrenci yurdumuzun tamamlanmasına vesile olur.Çünkü önümüzdeki yıllarda büyük bir eksiklik olduğunu düşündüğümüz (özel erkek öğrenci yurdumuz ve pansiyonumuz mevcut) ama kız öğrencilerimize yönelik bir eksiklikti bu bir an önce inşallah tamamlanır.Ben buradan diğer hayırsever vatandaşlara da inşaatın yapımında destek olmalarını ve bu hayırlı kurumların faaliyete geçirilmesine yardımcı olmalarını istiyorum.Herkesin bayramı tekrar mübarek olsun”, dedi.


Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği,
İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan'a ve
Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'e açılan Kermes'e  katkılarından dolayı bir hediye takdim etti.

Yoğun katılımın olduğu Kermes'e İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vakfıkebir Devlet Hastahanesi Müdürü Mustafa Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, Sinlice Dernek Başkanı Ali Erata, Beylükdüzü
Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Kandil, Doğancı Dernek Başkan yardımcısı Mustafa Erdin, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayları, Muzaffer Bayraktar, Necati Selvitop, çok sayıda daire amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.

Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Kandil açılan Kermesle ilgili yaptığı açıklama'da; Amacımız Dernekçiliğin sadece yayla kültürü olmadığını, Derneklerin sadece kahveden ve eğlenceden ibaret olmadığını göstermek, Dernekçiliği insanlara daha iyi tanıtmak, yaymak, Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, Şalpazarı'nda yapılan Kız Öğrenci yurduna bizde destek sağlamak istedik.

Açtığımız Kermes'in gelirini tamamını kurs'a bağışladık. Beklediğimizin üzerinde bir katılım oldu. Başta İlçe Kaymakamımız Zihni Yıldızhan'a, Belediye Başkanı Fehmi Cengize'e ve desteklerinden dolayı bizleri yanlız bırakmayan tüm daire amirlerine köy muhtarlarına, Dernek Başkan ve yöneticilerine, katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür eder Bayramlarını kutlarım dedi.

Şalpazarı Talebe yurdu Müdürü Ali Osman Yıldız düzenlenen kermesle ilgili yaptığı açıklamda; Giresun Espiye'liyim ama ben soranlara şöyle söylüyorum. Espiye doğma büyüme, Şalpazarlıyım diyorum. Şalpazarı'na geleli bir ay oldu. Şalpazarı Talebe yurdu yöneticisi olarak, Dernek Başkanımız Erdal Kandil ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Çok muhteşem bir iş başardılar. Hani derlerya olmazı oldurdular, ben öyle söylüyorum. İstanbul'dan gelerek, bu kadar hazırlığı yaparak, böyle güzel bir güne'de denk getirmeleri çok isabetli oldu. Kaymakamımız Zihni Yıldızhan ve Belediye Başkanımız Fehmi Cengiz'e de desteklerinden dolayı teşekkür eder herkesin bayramını kutlarım dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.