Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

Kırk Yıllık Yol Sorunu Bitti.



Ağırtaş Köyü'nün 25 Haneli Alt Mahalle mevki sonunda yoluna kavuştu. Parkinson, felç, nefes darlığı, engelli olarak 8 hastanın bulunduğu mahallede, ulaşım ve yaşamlarını sürdürmeleri açısından büyük zorluk çekilmekteydi.
 
İlçemizde 2006 yılından bu yana Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında, yapılan mevcut yola ödenek ayrılmasına rağmen, arazi sahiplerinin anlaşmazlığı sebebiyle 1976 yılından beri devam eden yol sorunu sonunda yolun yapılmasıyla sona erdi.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan daha önce de Ağırtaş Köyü'ne yapmış olduğu hasta ve yaşlı ziyaretinde, bu yol sorununu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.

Kaymakam Yıldızhan ve KHG Birlik Müdürü Fatih Kandil, arazi sahipleri ile bizzat görüşerek, yapılacak olan yoldan mevcut hanelerde yaşayan hasta ve yaşlılarımızın faydalanması gerektiğini, bunun da herkes tarafından görüldüğünü ve arazi sahiplerine "artık bu kırgınlıkların bir tarafa bırakılıp mahallenin yola kavuşturulması için üzerimize düşeni yapalım. Biz Devlet olarak tüm ekipmanlarımızla hazırız”dediklerini ifade etti. 

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ile KHG Birlik Müdürü Fatih Kandil'in girişim ve çabaları ile köyün yolsuz olan 25 Haneli alt mahalle mevki yeni yoluna kavuşmuş oldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.