Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

''Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman”
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Kimse Kimsesiz Kalmasın bu Ramazan ve Her Zaman” ana temasıyla başlatılan kampanyayla yalnızlıklar giderilmeye çalışılıyor.

Bu bağlamda Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Ülke çapında gıda yardımı kampanyası başlattı. Böylece “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” duygusu canlı tutulmaya çalışılıyor. Vakıf Genel Merkezi tarafından Şube Başkanlıkları aracılığı ile her il ve ilçelere büyük marketler zincirleri ile yapılan antlaşmalarla hediye kuponları gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Kimse Kimsesiz Kalmasın bu Ramazan ve Her Zaman” ana temasıyla başlatılan kampanya ile, Şalpazarı Müftülüğüce İlçemizdeki ihtiyaç sahipleri tespit edilerek İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, yardımları bizad kendi eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Ulaşamadıkları ihtiyaç sahiplerine ise Mahalle İmam-Hatipler'i kanalı ile ulaştırılmasını sağladı.

Diyanet İşleri Başkanlığının “Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” teması başlatılan kampanya, Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemiz Şalpazarı'nda da takdirle karşılandı.


Haber:Mehmet Yaşar.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.