Öne Çıkanlar oto boya Şehit yakınları ve gaziler Çarşamba şalpazarı kaymakamlığı ataman

Kent Güvenlik Sistemi Heyeti İftar Yemeği Düzenledi

Şalpazarı Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, Şalpazarı Belediyesi ve Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Derneği işbirliği ile, hayırsever işadamlarından sağlanan maddi destekle başlayan Kent Güvenlik Sistemi heyeti iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Kaymakam Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural, MHP Trabzon İl Başkan Yrd. Refik Kurukız, Sündüzoğlu İnşaatın sahibi ve eski Geyikli Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Aksa Elektrik İşletme Şefi Oğuzhan Karabayır, KHGB Müdürü Fatih Kandil, Hayırsever İşadamları, Şalpazarı Esnafları ile Muhtarlar, Belediye Personelleri ve davetliler katıldı.

Dernek Başkanı Dr. A. Sezgin Büyükada, toplantıda sistemin hayırlısıyla son aşamaya geldiğini, yoğun toplantıların ardından böyle bir güzel çalışmanın ilçemize kazandırılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Güvenliğin herşey den önemli olduğunu vurgulayan Büyükada, iftar yemeğine katılan herkese ve Kent Güvenlik Sistemi'nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Fehmi Cengiz yaptığı konuşmasında; sistemin kurulması için ellerinden geleni belediye olarak yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını söyledi. Kablonun döşeme çalışmalarında belediye personelleri ile zaman gözetmeksizin çalışmayı tamamladıklarını ifade etti. Kurumlar arasındaki böyle işbirliğinin de ilerki çalışmalara yansıması temennisinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.
 
Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Şalpazarı ilçesinde suç oranlarını düşürmek, dışarıdan gelebilecek tehlikeleri önlemek, güvenlik birimlerimize yardımcı olmak ve ilçede yaşanacak her türlü sıkıntının daha erken çözüme kavuşması için Kent Güvenlik Sistemi projesine başladık. Emniyet, Jandarma, Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Derneği ile beraber startını verdiğimiz projeyi Şalpazarı Belediyesi ve Aksa Elektrik'in de katkılarıyla bugünkü haline getirdik. Tabii ki hayırsever işadamlarımızın da tam desteklediği bu proje amacına ulaştı. Ben tüm heyet adına katkılarını esirgemeyen kurumlarımıza, işadamlarımıza ve emeği geçen herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Böyle bir işbirliğinin de diğer tüm alanlarda devam etmesi temennisinde bulunarak,iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.