Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Kaymakam Zihni Yıldızhan Kurumlar'ı ziyaret etti.
İlk olarak İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret eden Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki heyet, İlçe Eminyet Amirliği'nin ne gibi eksiklikler olduğu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Emniyetin bazı eksikleri olduğunu fakat yeni bir Kaymakamlık binası yapıldığında oraya taşınması düşünüldüğü için şimdilik acil olan şeylerin yapılması gerektiğini, gereksiz harcamalardan kaçınılmasını ifade etti.

Buradan İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen Kaymakam Zihni Yıldızhan ve beraberindeki heyet İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yeni binasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yıldızhan, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yeni binasının modern bir görünüme sahip olduğunu ve Şalpazarı'na ayrı bir görünüm kattığını söyledi. Kaymakam Yıldızhan ve beraberindeki Heyet Jandarma'nın eksiklikleri hakkında bilgi aldıktan sonra, Şalpazarı İlçe Hastanesi yeni atanan Başhekimi Dr.Oğuz Kaan Albak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Hastanesi Başhhekimi Dr.Oğuz Kaan Albak, Kaymakam Yıldızhan'a Hastane'nin eksikleri hakkında verdiği bilgi'de, öncelikle 112 Acil Servis girişinin değiştirilmesi için çalışmaları başlattıklarını söyledi.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan tüm personellere iyi çalışmalar dilemesinin ardında, ziyaretleri sona erdi.




















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.