Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Kaymakam Zihni Yıldızhan Akçiriş Köyünü ziyaret etti.


Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan Köyleri tanımak ve Köy muhtarlarından Köylerin sorunlarını çözmek adına Köyler'e  ziyaret düzenlemeye başladı.

Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve AK Parti il Genel Meclis Üyesi Murat Yılmaz. Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanı Mustafa Alıcı. Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Fatih Kandil. eşliğinde Akçiriş köyü'nü ziyaret etti.

Yapılan ziyaret'te Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan ile Akçiriş Köyü Muhtarı Selçuk Usta Köy hakkında  yapılan hizmet ve yapılması gereken hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kaymakam Zihni Yıldızhan;  ''Köy muhtarlarını daha yeni yeni tanımaya başladığını daha önceki muhtarlar ile yapılan tanışma toplantısında bahsetmiş olduğu gibi yapılacak olan hizmetlerde herkes'e eşit ve adil davranılacağını bir kez daha söyledi''.

Akçiriş Köyüne ziyaret'e gelen Kaymakam Zihni Yıldızhan ve beraberideki ekip'e Köy Muharı ve Köylülerce Akçiriş Sosyal tesislerinde verilen yemek ve çay ikramından sonra uzun süredir yatalak hasta olan Nazire Özcan'ı ziyarette bulundular.











Haber: Mustafa Özcan.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.