Öne Çıkanlar AFJET Necmi Kandil Covid19 Bahçesaray İlk ilçe federasyonu

Kaymakam Yıldızhan’a Anlamlı Ziyaret
Sivil Toplum Kuruluşlarından Sosyal Ben Derneği Trabzon Şube Başkanlığı ve KTÜ Okul Öncesi Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri eşliğinde "VAN'A SEN DE ELİNİ UZAT PROJESİ" Kapsamında katkılarılarından dolayı İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi takdim ettiler.



Ayrıca Ağırtaş Köyü Muhtarı ve Azaları, İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’a Ağırtaş Köyü’ne ve İlçemize gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket takdim ettiler. Ağırtaş Köyü Muhtarı Seyfettin Öztürk; Kaymakam Yıldızhan’a ”bizleri Kaymakamlık döneminizde hiçbir zaman elimiz boş çevirmediniz ve köyümüzde ki en önemli yol sorununu da çözmek sizlere nasip oldu.Hasta ve yaşlılarımızdan almış olduğunuz hayır duaları size ve bize fazlasıyla yeter.Devletimizin imkanları ile tüm ilçemize eşit hizmetlerinizden dolayı size bu plaketi takdim ediyoruz”,dedi.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; Şalpazarı İlçemizin sorunları ile elimizden geldiğince fazlası ile ilgilenmeye çalıştık.Tüm çalışma arkadaşlarımız ile kaliteli hizmetler sunduğumuza inanıyorum.Tabii ki Van’daki kardeşlerimizin de yaşadığı felakete duyarsız kalamazdık.Bir nebze de olsa faydamız dokundu ise bizlere bu mutluluk yeter.

“Şalpazarı Kaymakamı olarak Sosyal Ben Derneği Trabzon Şube Başkanlığı’na ve Ağırtaş Köyü Muhtarlığı’na bizleri bu ödüllere layık gördükleri için  teşekkürlerimi sunarım”.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.