Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar

 Kaymakam Yıldızhan Ulaşıma Açılan Yolları Kontrol  Etti.
Şalpazarı İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki ekip yoğun kar yağışı sebebiyle kapanan Köy yollarını ulaşıma açmak için mücadele eden ekipler'i ve ulaşıma açılan Köy yollarını incelemek üzere bu gün Şıhkıranı'na çıktı.

Kaymakam Yıldızhan yapılan karla mücadele çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Salı gününden beri yağan kar yağışı ile bütün köy ve mahalle yollarımız ulaşıma kapanmıştır. Özel idare ekiplerimiz  ve İlçe Belediyesi’nin de çalışmaları neticesinde hemen hemen ana arterler ulaşıma açılmıştır.

Diğer bir önemli sorun olan elektrik kesintileri de büyük ölçüde giderilmiş olup kısa zamanda tüm köy ve mahallelerimizin de elektrik sorunu giderilecektir.  Dün akşam Üzümözü köyü kırsalında hayvanları ile mahsur kalan vatandaşımıza da paletli dozer sayesinde ulaşılmış ve ihtiyaçları giderilmiştir, aynı mevkii de bulunan diğer vatandaşımıza da ulaşılmak üzere çalışmalar devam etmektedir. Tüm ekipler teyakkuz halinde beklemekte ve çalışmalarını sürdürmektedir”,
dedi.

Kaymakam Yıldızhan ve beraberindeki ekip son olarak Şıhkıranı Dinlenme Tesislerinde, Gökçeköy Muhtarı Turan Köse  Özel İdare ekipleri ve vatandaşlar ile sohbet ettiler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.