Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar

Kaymakam Yıldızhan İlçemiz'in İşadamları'nı Ziyaret Etti.
Kaymakamımız Zihni Yıldızhan, KHGB Müdürü Fatih Kandil, Ağırtaş Köyü Aza'sı Recep Kekeç ve beraberindekiler Gençlik Festivali kapsamında İstanbul'daki Şalpazarlı hayırsever işadamlarımıza bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyareti Erhan Kekeç, Gökhan Kekeç, Mehmet Kekeçoğlu'nun birlikte yürüttüğü şirkete ve Adil Balık Restoran Muhasebecisi Ali Korkuthan'a gerçekleştirdiler.

Kaymakam Yıldızhan, ziyaretteki amaçlarının hayırsever işadamlarımızın ilçemize turizm alanında yatırım yapmalarından yana olduklarını söyledi.Turizm açısından ilçemizde çok uygun alanların bulunduğunu ifade eden Kaymakam Yıldızhan, Şıhkıranı mevkisinin bu iş için her yönüyle uygun ve müsait olduğunu söyledi.Hayırsever İşadamlarımızda bu konuya sıcak baktıklarını ve gereken araştırmaları yaparak bir turizm tesisi oluşturma çabasında olacaklarını ifade ettiler. Kaymakam Yıldızhan; atılacak olan her adımda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

İstanbul ziyaretlerinin akabinde Mehmet Kekeçoğlu ve Recep Kekeç İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun olduklarını ifade eden Kekeçoğlu, Kaymakam Yıldızhan ile turizm yatırımıyla ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Kaymakam Yıdza konunun ilçemizin hem ekonomik hem de tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Kekeçoğluna ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade eden Kaymakam Yıldızhan çalışmalarında başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.