Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Kaymakam Yıldızhan 23 Nisan Kutlama Mesajı Yayımladı.
Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan  23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayınladığı   mesajında şu ifadelere yer verdi;
Çocuklar, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir. Bu sebeptendir ki milletimizin geleceğinin belirlendiği kararların alındığı meclisimizin açılış yıl dönümü çocuklarımıza armağan olarak bırakılmıştır. Şimdiki çocuklar birçok teknolojik yenilik ve gelişmelerle dünyaya geliyor. Teknoloji birçok kolaylık ve imkanı getiriyor ama aynı zamanda çocuklarımız için belki önceki kuşakların pek de karşılaşmadığı veya daha az karşı karşıya kaldığı problemleri de beraberinde getirmektedir. İnternet ortamında zararlı içerikler, uyuşturucu ve narkotik maddelere bağımlılığın yaygınlaşması bizlerin geleceği olan çocuklarımızı ve gençlerimizi olumsuz etkilemektedir. Bilgi ve teknoloji çağında çocuklarımızı yetiştirirken bu risklerden kaçınmalarını sağlamalı ve geleceğimize güvenle bakabileceğimiz bireyler olarak yetiştirmeliyiz" ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Yıldızhan; ”Bugün artık kurumsallaşmış ve kökleşmiş olan Cumhuriyete ve her geçen gün standartları daha çok yükselen bir demokrasiye sahip olunduğunu, bu başarıda en büyük payın, her şeyden önce millet ile onun değişim ve çok daha güçlü bir Türkiye idealini hayata geçiren, tarihi reformlara, cesur kararlara imza atan meclise ait olduğunu belirtti." İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa etmek için var gücüyle çalışacaklardır. Bizlerin yapması gereken ise onların milli ruh ve bilincini koruyarak güçlü Türkiye'yi inşa edecek çocuklarımıza uygun ortam ve şartları sunmaktır. Bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ne denli ileri görüşlü olduğunu ve büyük devlet adamlığını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının şu anda Dünya ülkeleri arasındaki misyonu ve bu bayrama verilen önem ile bir kez daha görmekteyiz. "

23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramının, aynı zamanda dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı olduğuna'' dikkat çekti.

Bu umutla, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'ncü yıldönümünü kutlar, ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.