Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Kaymakam Aktaş Belediye Başkanı Kurukız’ı ziyaret etti.
Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız, Kaymakam Aktaş'ı Belediye girişinde karşıladıktan sonra makamında ağarladı ve birsüre sohbet ettiler.

Kaymakam Aktaş; "Vatandaşa hizmet konusunda Kaymakamlık olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, çalışmalarınızda her türlü zorluğu yeneceğinize ve halka en iyi hizmeti vereceğinize inanıyorum. Belediyecilikte 'ben değil, biz olarak' ekip halinde çalışılması gerekir. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşa güzel hizmetler sunmak, onların sorunlarını çözen bir belediye başkanı olmalısınız ve bu konuda kolaylıklar dilerim“,dedi.

Başkan Kurukız, Kaymakam Aktaş' a; ”buraya kadar gelip nazikane bir şekilde bizleri tebrik etme nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Hizmet anlamında verdiği sözleri tek tek yerine getireceğini belirten Kurukız, ''Devletin imkanlarını en iyi şekilde  Şalpazarı’na getirip, vatandaşlarımızın modern bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi sağlayacağız”,dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.