Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Kültür bakanlığı Muhammet Ayaz Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

Kasımağzı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden Van'a destek.
23 Ekim 2011’de Van’da meydana gelen depremin ardından yüzlerce insan ölürken, binlerce insanda evsiz kaldı.

Depremin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen yaralar sarılmaya devam ediyor. Kışın çok soğuk geçtiği Van’da depremze öğrenciler'e destek olmak amacıyla kampanyalar düzenliyor. Bu çerçevede Kasımağzı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'de bir kampanya düzenledi.

Derneğin yönetim kurulu üyesi Ercan Kurukız'ın organize ettiği yardım kampanyası'nda, içinde öğrenciler için giyecek, kırtasiye malzemesi ve bir miktar para bulunan iki koli yardım paketi hazırlandı.

Derneğin düzenlediği yardım kampanyasında, hazırlanan yardım kolisi, Kasımağzı köyünden Fatma Ayfer Çoban'ın görev yaptığı, Van'ın Erciş İlçesi, 40 Değirmen İlköğretim Okulu'na gönderileceği belirtildi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.