Öne Çıkanlar Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Çelige Deniz Seki

Kar yağışı İlçemiz'de de ekili oluyor.
İlçe merkezinde 60 cm'yi bulan kar kalınlığı Şalpazarı'na bağlı yüksek köylerde ise yer yer bir metrenin üzerine çıktı.

Şalpazarı Kaymakamlığı-Özel İdare ekiplerinin, üç Grayder ve Kepçe ile ulaşıma kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın bizzat yakından takip ettiği ve dün akşam saat 24:00 da başlanan karla mücadele çalışmalarında, Şalpazarı-Şıhkıranı Karayolu'nun ulaşıma açık olduğu, şuana kadar yapılan çalışmalrda ise 8 Köy yolu'nun ulaşıma açıldığı, fakat çalışmaların tüm hızıyla sürmesine rağmen devam eden kar yağışı sonucu Köy yolları'nın tekrar kapandığı belirtildi.

Etkili olan
kar yağışı nedeniyle Dereköy Mahallesi altında bulunan ana hatt'ın elektirk direği kırdı.Ayrıca Köylerde çok sayıda elektirk direğinin kırıldığı belirtildi.  Kırılan elektirk direkleri nedeniyle Şalpazarı'nın yukarki köylerinin tamamı bir kaç gündür elektiriksiz kaldı.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, ana hattın elektirk arızasının yarın büyük bir aksilik çıkmazsa onarılmaya çalışılacağını ve elektirksiz kalan köylerin elektirikleri verileceği belirtildi.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.