Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Semih Durmuş

Kadırga Otçu Şenliği 13 Temmuz 2012 Tarihinde yapılacak..





Yapılan toplantıda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadırga Otçu Şenliği'nin Ramazan dolayısı ile bu yıl 13 Temmuz 2012 Cuma günü yapılmasına karar verildi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz toplantıda Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut'u arayarak Ramazan dolayısı ile Kadırga Otçu Şenliğini 13 Temmuz 2012 Tarihinde yapacaklarını söyledi. Yakup Turgut da bu tarihte Özkürtün Belediyesi olarak Şenliğe katılacaklarını söyledi.


Şalpazarı Haber olarak Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'in böyle bir karar aldığını kendisine ilettiğini, kendisinin de "neden olmasın birlik beraberlik zamanıdır" dediğini ve iki tarafın da geleneksel Otçu Şenliğinin 13.07.2012 Cuma günü yapılmasını uygun gördüklerini söyledi.


Haber: Mustafa Özcan





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.