Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Muhammet Ayaz Hüseyin Öngöz Belen

İşkur‘dan Şalpazarı Kaymakamlığı'na Beş Personel Verildi.
Türkiye çapında ve Trabzon İli genelinde başlatılan Toplum Yararına Çalışma Eğitim Programı (TYP) kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü himayelerinde çalışmak kaydı ile Şalpazarı Kaymakamlığı’na beş Personel verildi.

İstihdam edilen personeller, İşkur’a kayıtlı işsiz olan ve İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızdan seçildi. Program dahilinde işe alınan beş Personel'in üç'ü Şalpazarı Hükümet Konağı’nda diğer iki personel ise çeşitli kurumlarda çalışmaktadır.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın girişimleri neticesinde alınan personeller çevre düzeni ve temizlik alanlarında çalıştırılmaktadır.

Kaymakam Yıldızhan; ”İlçemizde 5 kişi'de olsa istihdama bir katkımız olmuş ise ne mutlu bize. Amacımız daha fazla iş sahalarının kurularak vatandaşlarımızın daha çok istihdam edilmesini sağlamaktır. Ancak yine tekrarlamak istiyorum bölgemiz turizm açısından büyük bir öneme sahiptir. En kısa zamanda değerlendirilmelidir. Bölgemizin tanıtımı en iyi şekilde yapılmalıdır. Bu sayede isthdam arttırılabilir.

İstihdam  edilen  personellerimiz; Huriye  Kılıç, Yasemin Tok, Mehmet  Muhçu, Ahmet Gülay, Ertuğrul  Kuru; İlçemiz  Kaymakamı Zihni Yıldızhan’a böyle bir iş kapısında çalışmalarına imkan sağladıkları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 9 Ay olan bu programın İnşallah 12 Ay olarak uzatılmasını ve sürekli olarak çalışmak istediklerini söyleyerek teşekkür ettiler.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.