Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

İlçemizde Trafik haftası kutlamaları başladı..


Bütün yurtta olduğu gibi Şalpazarında'da ilçe emniyet amiri ve Şalpazarı kaymakam vekilimiz olan Beşikdüzü kaymakamı Alaattin Aktaş eşliğinde ilçe milli eğitm müdürü ve ilçemizde bulunan okul temsilcileri eşliğinde trafik haftası etkinliği başladı.

07-13 Mayıs 2012Tarihleri arasında karayolları trafik haftası açılış töreni Şalpazarı Atatürk ilk öğretim okulu konferans salonunda yapıldı.

Salonda bir konuşma yapan ilçe kaymakam vekili Alaattin Aktaş" her yıl onlarca trafik kazası meydana geliyor. Bu trafik kazalarının meydana getirdiği maddi hasarın ve çok sayıda ocakların da sönmesine neden oluyor, Her yıl trafik kazaların'da ölenlerin sayısı küçüksenemeyecek kadar çok  tahmini olarak yılda ölenlerin sayıs 5 binin üzerindedir. Bizde bunun için trafik haftası etkinliği çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz trafik haftasını anlatan resim yarışması düzenledik." dedi.

Resim yarışmasında derecelendirmeye giren Şalpazarı Anadolu Ayten Yılmaz Sağlık Meslek lisesi 9-B Sınıfı öğrencilerinden Ceylan  Kılıç ve Büşra Çolak ödülerini kaymakam vekili Alaattin Aktaş'ın elinden aldılar.




Ayrıca Şalapzarı Çok proğramlı lise öğrencileride ilçe çıkışında trafik polisinin yaptığı yol uygulamasına katılarak sürücülere emniyet kemerinin önemini takılınca kurtulan hayatın takılmayınca sonunun düşünmesinin bile akla getirilemesini anlattılar ve hep birlikte Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım dediler.  






Haber: Mustafa Özcan





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.