Öne Çıkanlar Ağasar Harun Yıldırım TULAŞ AFJET Necmi Kandil

İlçemiz'de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Anma Programı yapıldı.
Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, "Millet olarak, İstiklal Marşımızda en güzel ifadesini bulan ortak değerler ve amaçlar etrafında birleşerek, daha iyi, daha müreffeh bir gelecek için azimle, inançla çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Anma Programı bu yıl geçen yıllardan farklı olarak Simenli İlk ve Ortaokulu'nda yapıldı.

Okul Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan tarafından ilçemiz'e bağlı okullar da başarı gösteren öğrencilere ödüllerini vermesi, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile programa devam etti. Ayrıca İlçe Kaymkamı Zihni Yıldızhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtımı devam eden yardımları öğrencilere verdi.

Kaymakam Yıldızhan, ”İstiklal Marşı’nın Kabulünün 93. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla, yayınladığı mesajında, İstiklal Marşı'nın, vatanı işgal kuvvetleri tarafından paylaşılan ve tarih sahnesinden yok edilmek üzere olan bir milletin yeniden var oluşunu, yeniden şahlanışını anlatan bir destan olduğunu belirtti.Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 93. yıl dönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızı, başta TBMM Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşını kabul eden TBMM üyelerini rahmet, şükran ve minnetle anıyorum",dedi.

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 93.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına; Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Şalpazarı İlçe Hastanesi Başhekimi Oğuz Kaan Albak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Özdemir, ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldılar.













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.