Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

İlçemiz'de 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve tam donanımlı bir Ambulans hizmet vermeye başladı.
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bu gün Şalpazarı İlçe Hastanesini ziyaret eden, İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki protokol, Şalpazarı'nda faaliyete başlayan 112 Acil Sağlık Hizmetlerini ve Ambulansını incelemede bulundular.

İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Kaan Albak yaptığı açıklamda; İlçemize sağlık hizmetleri açısından yapılabilecek en önemli faaliyetin 112 Acil Sağlık Hizmeti olacağını ve bununda gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti ifade etti. 1 Adet 0 km 4*4 Ambulans ve 4 Kişilik Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ile göreve hazır olduklarını söyledi.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı açıklamda; ”İlçemizde 112 Acil Sağlık Hizmetleri konusunda bazı eksiklikler bulunmaktaydı. Hastaneye ait Ambulansımız hastayı 112 Acil Ambulansına nakletmek zorundaydı. Artık 112 Acil Ekibimizin İlçemize kazandırılması ile bu sorunda çözülmüş oldu. Yeni 112 Acil Ekibimiz ve Ambulansımız tam anlamıyla modern görünüme sahiptir.

İnşallah üç ay içersinde 112 Acil İstayonumuzda kurulacak ve faaliyete başlayacak. Tam anlamıyla hizmetlerine devam edecektir. 14 Mart Tıp Bayramına denk gelen bu yeni 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ve 14 Mart Tıp Bayramının tüm sağlık camiasına ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”,dedi.

 Kaymakam Yıldızhan 112 Acil Ekibinden yeni 4*4 Ambulans ve içindeki ekipmanları inveleyerek bilgi aldı.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.