Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

İlçe Müftüsü'nden Kutlu Doğum Ziyareti.
Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Kaymakam Yıldızhan’a, Kutlu Doğum Haftasını vatandaşlarımıza anlatmak, tanıtmak amacı ile bastırdıkları broşürler ve kitaplar hakkında kısa bilgi verdi ve günün anısına tanıttıkları kitapları ve bir Kur’an-ı Kerim’i hediye ettiler.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Kutlu Doğum Haftasının tüm İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını yüce Allah (C.C.)’dan niyaz nederim.O mübarek insan Alemlerin Efendisi Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in doğum günü olan 14-20 Nisan’a kavuşmuş bulunmaktayız. İnşallah Kutlu Doğum Haftası İlçemizde, Ülkemizde ve Tüm Dünya da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in şefaatine nail olmamıza mazhar olur'' dedi.

Son olarak İlçe Müftü'sü Yılmaz Çelik ve beraberindekiler, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı makamında ziyaret ettiler ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Belediye Başkanı Refik Kurukız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.
Ziyaretler “Kutlu Doğum Haftası” için hazırlanan hediye takdimi edilmesi ve günün anısına hatıra fotoğraflar çektirlmesi ile ziyaret sona erdi.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.