Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

İçişleri Bakanlığı E.G.M’den Mobese’ye Destek.
Önceki yıl İlçemiz'e kurulan Mobese (GÜVENLİK) Kamera Sistemin'nin daha modern kameralar ile hizmet verebilmesi ve Proje'nin, alt yapı ve üst yapı çalışmaları'nın tamamlanması için, İçişleri Bakanlığı-Emniyet Genel Müdürlüğü’nden  400 Bin TL ödenek gönderildi. Ödenek çıkması ile birlikte yarım kalan üstyapı çalışmalarının başlatılması için harekete geçildi.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan konuyla ilgili yaptığı açıklmada şu ifadelere yer verdi; Gönderilen ödenek ile bu projenin tam anlamıyla ve daha modern kameralar ile artık faaliyete geçirilebilecek. ”Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay Mobese (Güvenlik) Kamera Sistemi sayesinde kısa bir süre zarfında çözülmüştür. Bu da göstermiştir ki bu sistem sayesinde ilçemiz daha güvenli bir İlçe haline gelmiş bulunmaktadır. Bu da vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için İlçemiz adına yapılmış büyük bir çalışmadır. Böyle sistemlerin İlçemize kurulması Şalpazarı İlçesi’nin tam anlamıyla bir Şehir görünümüne kavuşmasını sağlamaktadır” dedi.

Kaymakam Yıldızhan, bu ödeneğin çıkarılmasında İçişleri Bakanlığı E.G.M.’ne ve emeği geçen herkese şukranlarını sundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.