Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Hilmi Türkmen’den Acısu’da önemli açıklamalar

Toplantı AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Murat Topkara'nın açılış konuşması ile başladı ve ardından toplantıya katılanlar kısaca kendilerini tanıttılar. Daha sonra mikrofona gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sözlerine 7 Haziran seçimlerindeki yüksek oy oranı nedeniyle Şalpazarlılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Yurtta son zamanlarda vuku bulan sıcak gelişmelere de kısaca değinen Türkmen daha sonra Şalpazarı’nı ilgilendiren konulara geçti. Üsküdar Belediye Başkanı özetle şunları söyledi. 

Şalpazarı hem nüfus hem de ekonomik güç olarak küçük bir ilçe. Belediye Başkanımız çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ve büyük bir özveriyle çalışıyor. Ancak dediğimiz gibi ilçenin imkânları sınırlı. Bu noktada bizlere büyük görev düşüyor. Allah nasip etti, Üsküdar gibi çok önemli bir merkezde belediye başkanlığı görevine seçildik. Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde iki hemşehrimiz var. Yine önemli noktalarda bürokrat arkadaşlarımız da görev yapıyorlar. Bir sonraki seçimlere kadar Şalpazarı’mızın yol, su, elektrik ve eğitim başta olmak üzere bütün sorunlarını çözmemiz gerekiyor. Kadırga’ya kadar yolun tamamı asfalt olmalı, betonlanmamış mahalle yolu kalmamalıdır. Ben bu konularda üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum. Diğer arkadaşların da yapacaklarına inanıyorum. 

Refik başkanım Şalpazarı’nda bir arsa bağışladı, biz de oraya çok güzel bir gençlik ve kültür merkezi inşa edeceğiz. Farklı partilerden olmamız önemli değil, biz bu hizmeti memleketimize yapıyoruz. Üsküdar’da da bize oy vermeyen mahalleler var, ancak biz onlara hizmet götürmemezlik edemeyiz. Onlar da Üsküdar sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımızdır. 

Yalnız bir konuda anlaşalım: Herkesin talebini tek tek karşılayamayız. Mesela birçok hemşehrimiz “benim çocuğumu (ya da bir yakınımı) işe al” gibi taleplerde bulunuyorlar. Böyle bir imkân yok. Bu konuda bize gücenmeyin. Öte yandan Şalpazarı’nın genel sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız.” 

Hilmi Türkmen’den sonra toplantıya katılanlar da dilek ve temennilerini dile getirdiler. Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.