Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Halk Eğitim Merkezinde Osmanlıca Kursu.
05.05.2014 Tarihinde başlayan ve 20.06.2014 tarihinde sona erecek olan Osmanlıca kursu, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik’in ders anlatımıyla başladı. Kursa Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan da kursiyer olarak öncülük etti. Arap alfabesinin kullanıldığı Osmanlıca dilini öğretmek için önce harf tanıtımı ve okunuşları anlatıldı. Sırası ile kelimelerin okunuşu ve cümlelerin kurulması ile devam edilecek.

Osmanlıca Kursu’na ve Osmanlı Tarihine bizzat ilgi duyduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Osmanlı Tarihi'nin daha iyi öğrenilebileceğini ve öğrendikçe akıcı olmaya başladığını söyledi. Tüm kursiyerlere başarılar diledi.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.