Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Güvenlik kamera sistemi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


Şalpazarı Kaymakamlığının öncülüğünde, Şalpazarı Belediyesi ile Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Derneği işbirliği ve hayır sever işadamları'nın maddi destekler ile Şalpazarı'na yapılacak olan güvenlik kamera sistemi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kaymakam Zihni Yıldızhan, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Birlik Müdürü Fatih Kandil ve Dernek Başkanı Dr. A.Sezgin Büyükada Şalpazarına yapılacak olan güvenlik Kamera Sistemi ile ilgili bir toplantı yaptılar.

 Yapılan toplantıda Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan; Şalpazarı ilçesinde suç oranlarını düşürmek, güvenlik birimlerimize yardımcı olmak ve ilçede yaşanacak her türlü sıkıntının Güvenlik kamera sistemi ile daha erken çözüme kavuşması için Şalpazarı'nın giriş ve çıkışlarına, ilçe merkezinin muhtelif yerlerine kameralar yerleştirileceğini ve bu sistem sayesinde ilçe güvenliğinin kontrol altına alınacağını söyledi.
 
Güvenlik kamera sistemi yapımı çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren Kaymakam Zihni Yıldızhan; Alt yapının yarısının tamamlandığını, bir ay içersinde hepsinin tamamlanacağını, 10 Nisan Polis gününde ilk görüntünün İlçe Emniyet Amirliği'ndeki ekrandan Şalpazarı Hürriyet Meydanı olmak kaydıyla izlenebileceğini söyledi.

 
Yıldızhan, "Bir hayırsever vatandaşımızın hediye etmiş olduğu kamera heyet tarafından incelendi. Hayırsever vatandaşlarımızın desteklekleriyle sürdürmüş olduğumuz bu sistem için diğer hayırsever vatandaşlarımızında desteklerini bekliyoruz. Duyarlılık gösteren hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Kamera hediye etmek isteyenlerin Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Derneği ile irtibata geçmesini bekliyoruz. Sistemin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Ayrıca edindiğimiz bilgiye göre; Şalpazarı'na yapılacak olan Güvenlik Kamera Sisteminde İlçenin merkez meydanlarına 3*3 geniş açılı 90 derecelik 2 MPX FHD ara caddelere ise 3*1 3 Lens'li 2 MPX FHD kamera takılacağı belirtildi.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.