Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Göllü alan Sallandı
Sinlice köyü muhtarı Mustafa Uçar ve Sinlice köyü dernek başkanı Hüsyin Karadeniz düzenlediği 9. Geleneksel göllü alan şenliği kadırga yayla yolu üzerinede olması İle yaylaya giden vatandaşların bu şenliğe katılarak yöresel sanatçılarımızın kemençe ve davul zurna eşliğinde doyasıya eylendiler.





Şenliğe katılan Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, Eski Şalpazarı Kaymakamı R.Ahmet Özyiğit, Şalpazarı Beld Başkanı Fehmi Cengiz, ilce emniyet Amiri Murat Ersen, Şalpazarı Garnizon Komutanı Selahattin Ural,Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av.Hilmi Türkmen,Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen,Trabzon Şalpazarlılar dernek Başkanı Turgut Kahraman, Şalpazarı dernekler federasyonu başkanı Muzaffer Bayraktar,Özkürtün Bld Başkanı Yakup Turgut,Şalpazarı eğitim kültür derneği başkanı Hasan Keskin, Günebakış gazetesi istanbul bölge temsilcisi ve Şalpazarı Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Şirin, ve çok sayıda köy muhtarları katıldılar.
 

Sinlice Köyü Dernek Başkanı yaptığı açıklamda şenliğe katılımın ve organizasyonun güzel olduğunu katılan tüm protokol  ve vatandaşlara teşekkür ederek Şalpazarlıların herzaman her konuda birik ve beraberliklerin devam etmesi  gerektiğini belirtti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.