Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Gökçeköy İlk ve Ortaokulu’nda Yardım Dağıtıldı
İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki heyet, Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na LC WAİKİKİ tarafından gönderilen yardım kolilerinden, Gökçeköy İlk ve Ortaokulu’na ayakkabı, bot, mont dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Yıldızhan; Okul Müdürü,Öğretmenleri ile okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bir toplantı yaptı. Öğretmenlere eğitim seviyesini yükselterek ortak sınavlarda başarılı olabileceklerini söyledi. Akabinde başarılı olan öğretmen ve öğrencileri ödüllendireceğini ifade etti. Öğretmenler dilek ve temennilerini ilettikten sonra, Kaymakam Yıldızhan ve beraberindekiler ders işleyen sınıfları dolaştı.

Ders işleyen öğrencilere isteklerini soran Kaymakam Yıldızhan, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Öğrencilere derslerine çok çalışmalarını, bol bol kitap okumalarını, kitap okuma kampanyasının devam ettiğini, en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendireceğini söyledi.

Öğretmenler odasında toplanan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere ayakkabı, bot, mont dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Yıldızhan; Okulun bazı eksikliklerini not aldırarak en kısa zamanda giderileceğini (bir sınıfın taban yüzeyinin döşenmesi, boyası ve bazı sınıflara perde, güneşlik takılması) eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek için ne gerekiyor ise yapılacağını ifade etti. Gökçeköy Ana Sınıfı’nda ki minik öğrencileri de ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı. Ayrıca Kaymakam Yıldızhan; Diğer İlk ve Orta okullarımızda da yardımların yapılacağını ifade etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadirgali_0661 10 yıl önce

Müdür ve ogremen arkadaşlarına basarilar dilerim