Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Geyikli’de Ayı Peteklere Saldırdı !
İlçemiz Şalpazarı'na bağlı Geyikli Beldesinde dün gece saatlerinde ayı iki vatandaşın peteklerini parçaladı.

Şalpazarı Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş’ın 6, Kazım Karagöz’ün ise 4 adet peteğini paramparça etti. Bugün sabah haberi alan Mustafa Bektaş ve Kazım Karagöz olay yerine ulaştığında gördüklerine inanamadıklarını söylediler.

Önce Taşdibi’nde bulunan  Müdür Mustafa Bektaş’ın 6 adet peteğini paramparça edip içindeki balları yiyen ayı, daha sonra Adembilmez de bulunan Kazım Karagöz’ün petekliğine gelip 4 adet peteğine saldırarak içindeki balları yedi. Bölgedeki bütün arıcılar tedbir için nöbete başlayacaklarını söylediler.
 
Bölgede'ki diğer arıcılar yaşanan bu olaydan dolayı tedirgin olduklarını ve yetkililerden bu konuda bir an önce önlem alınmasını istediler.









Haber:Mehmet Yaşar.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güngör Çalìk 11 yıl önce

Yazìk olmuş, Gecmiş klauben. ÖNERI OLARAK ARAILARIN ETRAFINI 2 METRE YÜKSEKLÍĞÍNDE CEVRÍP VE ÍCERDE GECELERI RADYO'DA MÜZÍĞÍ ACIK TUTMAK. SESLÍ OLUNCA. GECE YAKLAŞMAZLAR. ÖRNEĞÍN TONYANIIN FOLDA YAPANLAR VAR.