Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Geyikli Derneği'nden Kermes.
Geyikli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Düzenlenen kermes'te Dernek Başkanı Birol Bayraktar ve Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen'in yapyığı açılış konuşmaları ile başladı.

Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın yaptırdığı duannın ardından, Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirbaş ve Dernek Başkanı Birol Bayraktar'ın kestikleri açılış kurdelesinden sonra Kermese katılan çok sayıda dernek üyeleri ve misafirlere, hazırlanan Keşkek, Sarma, Fasülye turşusu ve tatlı gibi yöresel yemekler ikram edildi.

Düzenlenen Kermes'e Başta Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Hakim Mustafa Bektaş, Şalfed Başkaı Semih Durmuş, Eski Şalfed başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Muzaffer Bayraktar, ŞALFED'e başlı Dernek başkanları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.