Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Fındık üreticilerine jüt çuval dağıtımına başlandı.



Şalpazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tekniker'leri Metehan İlaslan ve Halil Küçük'ün verdikleri bilgiye göre, Üreticilerin fındıklarını Naylon çuvallardan daha verimli ve kaliteli korunabilmesi için jüt çuvalların dağıltıldığını söylediler.

Dağıtılacak olan jüt çuvalların arazileri on dönümden az olanlan üreticilere çuval verilmediğini ayrıca üreticinin fındıklarını her hangi bir yere satarken kendilerine verilmiş olan vergi makbuzu  karşılığından kilo başına 10 kuruş destekleme verileceğini ve Çuvalların dağıtımının 15 Temmuza kadar devam edeceğini söylediler.

 Trabzon genelinde TTB tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak çuvalların sayısı ilçelere göre şöyle;

Trabzon merkez 8 bin, Akçaabat 7 bin, Arsin  5 bin, Araklı 5 bin, Beşikdüzü 5 bin, Çarşıbaşı 3 bin, Sürmene  2 bin, Maçka 3 bin, Şalpazarı 2 bin çuva, Vakfıkebir 5 bin ve Yomra'ya 5 bin Çuval dağıtılacak.


Haber: Mustafa Özcan





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet muhcu 12 yıl önce

Arazi dokuz donum cuval verilmeyecekmi haberi komik buldum. Yeterki findik olsun vatandas cuvalini temin etmesini bilir.