Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş Şalpazarı BBP

Fındık toplamada eleman sıkıntısına son.
Makine hakkında kısa bilgi veren Bektaş; "Günümüz şartlarında fındık toplamak için eleman sıkıntısı çekildiği malum. Bu makine fındık toplama konusunda büyük kolaylık sağlayacak. Ben makineyi daha yeni aldım. Bu gün kullanımı hakkında da eğitim aldım." dedi. Makinenin kullanımının ve taşınmasının da kolay olduğunu ifade eden Bektaş, vatandaşlarımızın desteklemeden yararlanarak, bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan; 2013 Yılı Makine Ekipman Alımı Müracaatlarının 22 Temmuz'da sona erdiğini bildirerek "bu alanda da ilk olarak İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Bektaş bir fındık toplama makinesi aldı. Vatandaşlarımız da şartları yerine getirerek gelecek yıllarda müracaat edebilir ve bu fırsattan faydalanabilecekler" dedi. 

Bölgemizin tarımsal faaliyetlerine uygun makinelerin olduğunu ifade eden Kaymakam Yıldızhan, vatandaşlarımızın konu ile ilgili İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne müracaat ederek bilgi alabileceklerini söyledi.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tunar Allahverdili 5 yıl önce

Çok güzel