Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Sugören Yamaç üç aylar Faruk Kanca

Fehmi Cengiz hastaneye kaldırıldı!

Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, öğle saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Cengiz’in rahatsızlığının hiper tansiyona bağlı olduğu ve son durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Şalpazarı’nda bir lokantada otururken saat 14.oo sıralarında terlemeye başlayan Fehmi Cengiz, hastaneye götürülmesi teklif edilince önce “bir şeyim yok, iyiyim” cevabını verdi. Ancak Cengiz’in rahatsızlığı artınca önce Şalpazarı’nda hastaneye kaldırılıp tansiyonu ölçüldü ve 22-16 olduğu tespit edildi. Doktor tansiyonun yüksekliğinden başka bir problem olmadığını, ancak tedbir amacıyla yine de tam teşekküllü bir hastaneye götürülmesinin iyi olacağını söyledi. Bunun üzerine Fehmi Cengiz Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

 

Tomografi ve MR sonuçları temiz çıkan Fehmi Cengiz’e serum verildi. Sağlık durumu iyi olan Şalpazarı Belediye Başkanı halen acil serviste müşahede altında tutuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayrettin ipek 11 yıl önce

Başkanım olayı zamanında duyamadım.Geçmiş olsun.Bir an an önce sağlığına kavuşmanı dilerim. hayrettin ipek

Avatar
hasan yanik 11 yıl önce

gecmis olsun hocam