Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Erdoğan Bayraktar Şalpazarı'nı Ziyaret Etti.
Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay ile vatandaşlar tarafından karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bakan yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Dereköy Mahallesi ndeki Ak Parti İlçe binası karşısında bulunan durak çay evi önünde vatandaşlarla birsüre sohbet etti.

Şalpzarı Ak Parti İlçe Başkanı Günay Bakan Bayraktar'a Sayın Bakanım ben sizi Şalpazarı'nın babası olarak görüyorum rahmetli babamdan hatıra kalan bu tesbihi size hediye etmek istiyorum dedi. Bakan Bayraktar tesbihi almadı ve tesbih'i Vali beye ver dedi. Vali Dr. Recep Kızılcık'ta tesbihi almadı. Bunun üzerine İlçe Başkanı Metin Günay Bakan Erdoğan Bayraktar'a  bir çerçeve Ağasar balı verdi.

Ezan'ın okunması ile Cami'de namaz kılmaya giden Bakan Erdoğan Bayraktar Namaz çıkışında tekrar Şalpazarı Ak Parti İlçe başkanlığı'na gelerek basına kapalı olarak yaptığı görüşmenin ardından Beşikdüzü İlçe teşkilatı'nı ziyaret etmek üzere ilçemizden ayrıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.