Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

 Engellilere Destek Projesi (ÖDES) Açılış Toplantısı Yapıldı.
Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen SİS DAĞINI AŞANLAR PROJESİ açılış toplantısı 28.02.2013 Tarihinde Şalpazarı Atatürk İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.

Kaymakam Zihni Yıldızhan yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında; Engellilere Destek Projesi (ÖDES) kapsamında kabul edilen SİS DAĞINI AŞANLAR PROJESİ'nin Engellileri ve Ebeveynlerini toplumda daha etkin hale getirmek amacıyla böyle faaliyetlerin düzenlenmekte olduğunu ifade ettiler. Engelli bireylerin toplumda kazanılmasına, herkesin onlara bu hususta yardımcı olması gerektiği söyledi. Bizlerede bu hususta önemli vazifeler düşmektedir. Kısacası böyle projelerin asıl hedefi toplumda farkındalık yaratmak, engellilere daha fazla sahip çıkmaktır dedi.

Toplantı'ya Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan, Daire Amirleri, İlçe Okul Müdür'leri, Parti Başkanları, Köy Muhtarları, Engelli vatandaşlar ve Ebeveynleri katıldı.

Toplantının sona ermesinin ardından, katılımcılar, engelliler ve ebevynleri ile birlikte öğle yemeğine katıldılar.Toplantıya katılan yemekten sonra engelli vatandaşlar ve ebeveynleri evlerine götürüldüler ve engelli vatandaşlar bu faaliyetlerden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.







Kaynak: http://salpazari.gov.tr/?p=1621









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.