Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Engelli Vatandaşımız'ın Yolu Yapılıyor.
Engellilere Destek Projesi (EDES) kapsamında, İlçemize bağlı Düzköy Mahallesi'nden Fatma Cinal’ın evi'ne yapılan yol çalışmasını, Şalpazarı İlçe Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan yerinde inceledi.

Kaymakamı Zihni Yıldızhan Proje kapsamında yapılna bu anlamlı ve güzel çalışmalar ile ilgili şu ifadelere yer verdi; ”Fatma kardeşimizde artık kendisine sağlanacak olan akülü engelli arabası ile evinden rahatça çıkıp dolaşıp, çevresini seyredebilecek.Tabii ki biz bu duyguyu çok iyi anlayamasak da engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Şu anda Şalpazarı Kaymakamlığı’nın üstlendiği yol taş döşenmesinin akabinde tamamen hizmete girecektir. Bu sayede engelli bireylerimizin de topluma kazandırılması ve kaynaştırılması sağlanmış olacaktır,”dedi.

Ziyaretin ardından Düzköy Muhtarı Şaban Yılmaz ve beraberindekiler ile kısa bir sohbet eden, Kaymakam Zihni Yıldızhan; ”Bu çalışmaların İnşallah diğer hayırsever vatandaşlarımıza da örnek olmasını temenni ederek,onlarında bu konuda sessiz kalmamalarını bir tanesini dahi olsa topluma kazandırmalarını temenni ediyorum. Her sağlam insanımızın birer engelli adayı olduklarını unutmamalarını istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”,dedi.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.