Öne Çıkanlar Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza Şehit yakınları ve gaziler Binali Yıldırım

Dorukkiriş derneği kermes düzenledi.
Dorukkiriş Köyü Yardımlaşma Derneği'nin düzenlemiş olduğu kermes kemençe sanatçısı Şeref Kara'nın kemençe ve  türküleriyle başladı.



Kermese çok sayıda dernek başkanı ile yöneticiler katıldı. Kermes'te açılış konuşmasını yapan Başkan Semih Durmuş, kermeste emeği geçen başta Kadriye Öztürk ve  tüm bayan üyelere, ayrıca kermese katılan tüm üyelerine, misafirlere ve Dorukkiriş derneğinin kurulduğu günden bugüne emeği geçen hayatta ve vefat eden tüm Dorukkirişlilere teşekkür etti.


Başkan Semih Durmuş'un konuşmasından sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen, konuşmasına başlamadan önce vefaat eden Dorukkrişli dernek üyelerinin ruhuna fatiha okunmasını dileyerek başladı. Okunan fatihanın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Hilmi Türkmen mikrofunu Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya verdi .
Mustafa Kara da yaptığı selamlama konuşmasının ardından Dorukkiriş Derneği'nin Kadriye Öztürk'e hizmetlerinden dolayı hazırlanan plaketi takdim etti.
Dorukkiriş köyü kız folklör ekibinin gösterisinin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Dernek Başkanı Semih Durmuş ve Kadriye Öztürk birlikte kurdeleyi kestiler.
Kermese katılan misafir ve üyeler sergilenen el emeği ürünleri büyük ilgi göstererek derneğe katkıda bulundular.































banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Şirin 13 yıl önce

Biz teşekkür ederiz hocam. Gelemediğim için kusura bakmayın, yoğun günler geçiriyorum. Böyle güzel ve yararlı etkinlikler düzenlediğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum.

Saygılar.

Avatar
semih durmuş 13 yıl önce

Bülent Bey, teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyon olduğu kanaatindeyim ve emeği geçen hanım kardeşlerimizin hepsine tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
semih durmuş 13 yıl önce

Mustafacığım, eline sağlık çok güzel resimler çekmiş ve kermesimizin reklemını fevkalade yapmışsın.Teşekkürler...Emeği geçen hanım kardeşlerimize tekrar şükranlarımı sunarım.