Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm Kıdemli Albay Nevzat Yamaç gübre Hüseyin Karaman

Domuz vatandaşlara saldırdı
Edinilen bilgiye göre aralarında Dereköy Mahalle Muhtarı Zekeriya Demir'in de bulunduğu vatandaşların Kato ile yol çalışması yaptığı sırada, aşağıdan çıkan bir domuz vanadaşlara saldırdı. Vatandaşların domuzdan sakınarak kendilerini zor da olsa koruduğu belirtildi. Domuz yoldan geçen Şalpazarı esnaflarından Osman Atalar'ın kullandığı Kamyon'a da kafa atarak ön tanpunu'nu parçaladığı belirtildi.

Domuz'un vatandaşlara saldırıdıktan sonra kaçmaya başladığı ve vatandaşların da domuzun peşine düştüğü sırada Bığığın ırmağı mevkinde önüne çıkan Hüseyin Ayaz'a  da (Pirağan) kafa atarak uçuruma yuvarladığı belirtildi.

Saldırı sonrası Hüseyin Ayaz'ın acilen önce Şalpazarı Hastahanesine kaldırldığı, burda yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Numune Hastahanesine sevk edildi. Yapılan muayenelerin ardından üç kaburga kemiği kırldığı tespit edilen Hüseyin Ayaz, Halen tedavisi'nin devam ettiği ve sağlık durmunun iyi olduğu belirtildi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet comert 10 yıl önce

Vaydomuzvay

Avatar
Enes Bayram 10 yıl önce

Ekraba geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Avatar
musa saglam 10 yıl önce

Yaban hayvani bu saldirir ama mutlaka rahatsiz edilmisdir