Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar şalpazarihaber vefat

Dere camii'nde minare inşaatı



Geyikli beldesi yeni mahalle osmanu (osmanoğlu) dere camisinin minare inşaatında 40 m boyunda çift şerefeli olacak minarenin inşaatının bitmek üzere olduğu, tepesindeki daralma bölümüne gelindiği ve bu bölümün 6 metre olacağı belirtildi.

Ahmet Kasap, “yapılan minare inşaatının maliyeti yaklaşık 45-50 bin TL’yi bulacak. Başta kendi köyümüz Geyikli olmak üzere beklediğimiz desteği göremedik ve tamamen kendi imkanlarımızla bu kadar yapabildik. Tamamlanması için 10 bin TL’ye ihtiyacımız var. Tüm hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyoruz. Caminin kullanabilecek avlusu yok. Kıble yönünde Dorukkiriş sakinlerinden Aluları’ından rahmetli Selahattin abimize ait eski bir bina var. Bu binanın yerini camimize kazandırmak için gereken girişimlerde bulunacağız.” Dedi.

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.